home header image
Adatvédelem
2007-07-12

Az IKO Kábeltévé Kft., mint a Cool elnevezésű tartalomszolgáltató brand tulajdonosa, a Cool TV és a Cool TV Online üzemeltetője, a továbbiakban, mint Cool TV Online automatikusan gyűjt információkat egyes oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról. Ezek az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra, és statisztikai célokat szolgálnak. A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez.

A szolgáltatások egyes részeinek eléréséhez regisztráció szükséges. A regisztráció során a Cool TV Online az alábbi személyes adatokat kéri megadni: név, lakóhely (város és irányítószám), nem, születési dátum, foglalkozás, végzettség. Ezen adatok egy része önkéntes, más részüket kötelezően kell megadni(csillaggal jelölt mezők). Az érintett a Cool TV Online által kezelt adatait a főlapon elhelyezett link segítségével bármikor megtekintheti, módosíthatja.

A Cool TV Online a személyes adatokat akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul. A Cool TV Online a hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató a regisztrációs kérdőívet kitölti, és a "Mehet" gombra kattint. A regisztrációs kérdőíven link mutat jelen Adatvédelmi irányelvekre abból a célból, hogy a látogató annak teljes ismeretében döntsön a hozzájárulás megadásáról vagy megtagadásáról.

Az adatgyűjtéssel a Cool TV Online elsődleges célja, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson felhasználói számára, továbbá megteremtse az interaktív kommunikáció lehetőségét. A személyes adatok megadása révén a Cool TV Online képessé válik arra, hogy az adott felhasználó érdeklődésére számot tartó tartalmat szolgáltasson, illetve hirdetéseket közvetítsen részére. A Cool TV Online csak a fenti célok megvalósulásához elengedhetetlen adatokat gyűjti, és azokat csak a szükséges mértékben és ideig tárolja.

LAPOZÁS
1
2
3